Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Afers i gent

Els pobles de Mallorca celebren un 8 de març reivindicatiu

Inca

Avui, 8 de març, es commemora el dia internacional de la dona, i molts de municipis de l’illa han preparat activitats al llarg del dia d’avui, així com de tota la setmana, per donar suport a la igualtat entre homes i dones.

A Inca ahir ja es van dur a terme un seguit d’activitats culturals al museu del calçat relacionades amb el dia de la dona, amb una performance i una representació de teatre experimental. Avui, després de penjar la banderola al balcó de l’ajuntament s’ha fet una marxa per la igualtat, de la que han participat diversos centres educatius, i la lectura d’un manifest reivindicatiu. 

A Alcúdia a les 12h ha tingut lloc la lectura del manifest davant la Sala, a càrrec de Maria Ponce, educadora social i futbolista, i Sa Pobla també s’ha sumat a la diada amb un llaç humà a la plaça del Mercat, així com una banderola a la façana de l’Ajuntament. Al llarg del dia es seguiran realitzant activitats a tots els pobles de la contrada.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Publicitat

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'