Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Afers i gent

Es presenten les III Jornades d’Estudis Locals de Mancor de la Vall

El passat dissabte, 11 de febrer, es van celebrar les III Jornades d’Estudis Locals a la biblioteca de Mancor de la Vall. El batle, Guiem Villalonga donà la benvinguda als assistents, recordant els orígens de les Jornades que se celebraren per primer cop a Mancor el 6 d’octubre de 2018 i les segones jornades del 9 de gener de 2021. Va ressaltar la frase de la convocatòria de les Jornades: Conèixer el nostre poble és estimar Mancor.

Seguidament la regidora de Cultura, Clara Fontanet, va agrair al Doctor en Història, Valentí Valenciano, que acceptàs dictar la ponència inaugural sobre Joan Josep Amengual i Binissalem. Agraïment que va estendre a les persones que havien presentat les seves comunicacions i als membres de l’Equip de Coordinació.

Es van tractar onze comunicacions, amb temes molt variats, com “Mancor, el nom i la Història”, “Dones i cançó a Mancor de la Vall”, “Breu estudi del Paisatge Lingüístic de Mancor de la Vall” o “El fons fotogràfic de Biel Fiol Mateu. Una proposta de sistematització”. 

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'