Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Afers i gent

Inca acollirà una nova edició del campus de natació Catalina Corró

Nou campus de natació amb l’exnedadora Catalina Corró

L’Ajuntament d’Inca i la nedadora Catalina Corró han presentat el nou campus de natació que es durà a terme aquest estiu a la capital del Raiguer. Davant l’èxit de la passada edició, enguany s’amplia l’oferta i s’han programat dues convocatòries amb dates diferents. A més a més, s’amplien també les categories per tal que s’hi puguin apuntar els nedadors més joves. 

D’aquesta manera, del 14 al 16 de juliol es durà a terme el campus dirigit a nedadors MASTER; i del 4 al 6 d’agost se celebrarà el campus per a nedadors de categories benjamí, aleví i infantil. 

Ambdós campus, organitzats per l’exnedadora inquera i l’assessoria Cuatrocientos Estilos amb la col·laboració de Servibroker, Quely, Club de Nataión Inca, la Federació Balear de Natació i l’Ajuntament, es duran a terme a les piscines municipals Catalina Corró. El desenvolupament dels continguts, l’execució del treball a realitzar i el treball a peu de piscina i contacte amb els nedadors serà a càrrec de la pròpia Catalina Corró i del director esportiu de l’assessoria Cuatrocientos Estilos i entrenador olímpic en els JJOO de Rio de Janeiro, Alex López. 

El principal objectiu d’aquesta nova edició del Campus de Natació Catalina Corró és fomentar i millorar el treball tècnic dels nedadors i nedadores de Mallorca. D’altra banda, es proporcionarà també als participants informació nova, innovadora i professional de la seva forma d’executar els estils de la natació i les seves habilitats com sortides i viratges.  A més a més, també es pretén impulsar sinergies en un gran entorn entre esportistes de la mateixa zona però de clubs diferents.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'