Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Afers i gent

Inca clourà la gran festa de l’Orgullosament amb molta bauxa

El Claustre de Sant Domingo ha acollit al llarg de la setmana des d’exposicions fins a projeccions cinematogràfiques i xerrades. La darrera d’elles va comptar amb la presència i participació de l’actriu Victoria Abril, ja que es va dur a terme la projecció del film “Felpudo Maldtio” . Van fer costat a l’organització de l’Orgullosament Inca i a l’actriu altres artistes com Topacio Fresch i Valeria Vegas. L’acte s’emmarca i clausura el cicle “Musas del destape a favor del Orgullo”.

Avui divendres 14 la Plaça Espanya acollirà la gran verbena i festa de l’Orgullosament. Primer es donarà el sus a la sortida de la rua a els 18m30h des del Quarter General Luque cap a la zona centre, fins arribar davant l’Ajuntament. On hi haurà un pregó i les actuacions d’Eduardo Casanova, Rosa López, Bárbara Rey, Sofia Cristo, Topacio Fresch, el Niño de Utrera, Giller Queen i Ariel Rec entre d’altres.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Publicitat

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'