Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Afers i gent

Inca clourà la gran festa de l’Orgullosament amb molta bauxa

El Claustre de Sant Domingo ha acollit al llarg de la setmana des d’exposicions fins a projeccions cinematogràfiques i xerrades. La darrera d’elles va comptar amb la presència i participació de l’actriu Victoria Abril, ja que es va dur a terme la projecció del film “Felpudo Maldtio” . Van fer costat a l’organització de l’Orgullosament Inca i a l’actriu altres artistes com Topacio Fresch i Valeria Vegas. L’acte s’emmarca i clausura el cicle “Musas del destape a favor del Orgullo”.

Avui divendres 14 la Plaça Espanya acollirà la gran verbena i festa de l’Orgullosament. Primer es donarà el sus a la sortida de la rua a els 18m30h des del Quarter General Luque cap a la zona centre, fins arribar davant l’Ajuntament. On hi haurà un pregó i les actuacions d’Eduardo Casanova, Rosa López, Bárbara Rey, Sofia Cristo, Topacio Fresch, el Niño de Utrera, Giller Queen i Ariel Rec entre d’altres.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'