Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Afers i gent

Inca estrena un mural dedicat a les dones refugiades de Palestina

L’objectiu és vincular les persones que observin el mural amb la defensa dels drets humans de la població refugiada

L’objectiu és vincular les persones que observin el mural amb la defensa dels drets humans de la població refugiada

La delegació d’UNRWA en les Illes Balears i l’Ajuntament d’Inca han inaugurat a Inca un mural sobre les dones refugiades de Palestina a Cisjordania. L’obra de gran format representa una il·lustració del còmic “Halima. Derribando muros. Historietas de mujeres valientes en Cisjordania” de Susanna Martín, realitzada per l’artista Carolina Adán Caro

Així doncs, la finalitat d’aquesta iniciativa d’UNRWA, que compta amb el suport del consistori de la capital del Raiguer i la Direcció General de Cooperació del Govern de les Illes Balears, és sensibilitzar a la ciutadania en general. Per això, el mural mostra a les protagonistes del còmic: Halima Muna, Nawal, Aya i Dunia, com a símbol de fortalesa, resistència i saviesa. 

La Igualtat de Gènere de les dones i nines refugiades de Palestina és part de la missió de l’Agència de Nacions Unides per a la població refugiada de Palestina. Per tant, aquesta acció forma part del projecte d’educació per a la ciutadania global «Igualtat de gènere, DDHH i desenvolupament sostenible des de les dones refugiades de Palestina, i expressions artístiques diverses a Mallorca i Eivissa»  amb el suport financer de la Direcció General de Cooperació del Govern de les Illes Balears. 

L’objectiu és vincular les persones que observin el mural amb la defensa dels drets humans de la població refugiada, així com de la Igualtat de Gènere (ODS5) de les dones i nenes refugiades de Palestina, a través d’un missatge visualment atractiu i transformador. 

De forma paral·lela, el Casal de joves Sa Fàbrica acollí un seminari de sensibilització sobre dones refugiades de Palestina a Cisjordania utilitzant la narrativa gràfica i audiovisual.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'