Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Afers i gent

Inca presenta el primer habitatge supervisat per persones amb diagnòstic de salut mental

La Fundació Es Garrover ha presentat el primer habitage supervisat per a persones amb diagnòstic de salut mental del Raiguer, un servei concertat amb la conselleria d’Afers Socials i Esports del Govern de les Illes Balears i que gestiona la Fundació des de finals del mes de desembre. Actualment hi conviuen 10 persones que compten amb el suport d’un equip de cinc professionals i una coordinadora. Aquest servei permet avançar en la consecució de drets bàsics com l’habitatge i la promoció de l’autonomia perquè les persones puguin desenvolupar el seu propi projecte de vida.

Aquest recurs d’accés públic permet que per primera vegada moltes d’aquestes persones puguin tenir  ca seva, que a més és compatible amb altres programes de la Fundació que promocionen la integració social. El servei inclou prestacions completes de caràcter residencial: allotjament, manutenció i suport a la higiene i l’autocura, activitats de convivència, cooperació i oci i temps lliure. La intensitat dels suports que es presta per part de l’equip professional s’adapta a les necessitats de cada persona.

La posada en marxa d’aquest servei a Inca ha estat possible gràcies al concert de deu places d’habitatge supervisat per a persones amb diagnòstic de salut mental, necessitat de suport extens i discapacitat entre la Fundació Es Garrover i la conselleria d’Afers Socials i Esports per un període d’un any i una dotació màxima de 278.616 euros.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'