Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Afers i gent

Inca presenta la segona campanya “Reiniciam Inca” amb 300.00 euros en bons de descompte

Ahir Inca va presentar la segona campanya de bons “Reiniciam Inca”. A partir del 15 de febrer es posarà en marxa aquesta segona edició, a la qual s’han adherit 140 empreses, un 20% més de comerços que en la primera. L’objectiu de la campanya és reactivar i potenciar el teixit productiu del municipi, així com el consum local, i consta de 300.00 euros en bons de descompte.

El batle d’Inca, Virgilio Moreno, i el president de la Cambra de Comerç de Mallorca, Eduardo Soriano, acompanyats de la regidora d’innovació i empresa, María José Fernández, van signar l’acord de col·laboració. D’aquesta forma, la Cambra de Comerç posa tota la infraestructura digital perquè la campanya sigui un èxit.

Des del 15 de febrer al 15 d’abril, els ciutadans podran accedir a un màxim de 4 bons de descompte que podran utilitzar en una única compra o establiment, o aplicar-los en diferents compres o establiments adherits, sempre que la compra tingui un valor mínim de trenta euros per cada bon. Cada bon de descompte té un valor de 15,00 €, i en total se’n repartiran 20.000.

La campanya tindrà dues fases: la primera, del 15 de febrer al 15 de març, està dirigida únicament a la gent empadronada al municipi. A partir del 16 de març estarà oberta a tots els ciutadans de les Balears. Per poder bescanviar els bons, els ciutadans tan sols s’hauran de dirigir a un dels establiments adherits a la companya i amb el seu DNI ja podran aplicar el descompte de 15 euros en la compra. El llistat de les empreses que participen en la campanya dels bons es pot consultar al web: https://bonsreiniciaminca.com

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'