Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Afers i gent

Inca ret homenatge als clubs esportius

El Poliesportiu Municipal Mateu Cañellas ha acollit aquest cap de setmana un festival esportiu amb la finalitat de reconèixer i realçar la important tasca que realitzen els clubs del municipi i els bons resultats obtinguts durant la temporada 2022/2023. «Amb aquesta jornada volem mostrar el nostre suport als clubs inquers i facilitar-los un espai per donar a conèixer les seves disciplines. Un dels nostres principals objectius en matèria esportiva és promocionar, potenciar i diversificar la pràctica de l’activitat física a la nostra ciutat; i això seria impossible sense els clubs i l’esforç que realitzen diàriament per  promoure l’esport a totes les edats», assenyalà el batle d’Inca, Virgilio Moreno. 

D’altra banda, Moreno destacà que «no podem estar més orgullosos del talent esportiu que tenim a Inca, on de cada vegada són més els clubs i esportistes, petits i grans, que assoleixen grans fites i són reconeguts molt més enllà de les fronteres de la nostra ciutat, inclús fora d’Espanya, posant el llistó de la capital del Raiguer ben amunt». 

Així doncs, la jornada, celebrada en el poliesportiu Mateu Cañellas, començà amb un homenatge a l’esport Inquer i un reconeixement a tots els clubs de la ciutat. Durant tot el dia es feren exhibicions i demostracions de les diferents disciplines de la mà dels clubs esportius inquers. De forma paral·lela, es celebrà també una fireta a on cada club disposa d’un espai per donar a conèixer la seva activitat. 

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'