Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Afers i gent

Inca s’enorgulleix del Dijous Bo

Aquest any sí! Després d’uns anys marcats per les restriccions i en els quals no es podia lluir el Dijous Bo tal i com agrada a la gent d’Inca, aquest 2022 tornà la normalitat i la ciutat s’omplí de nou de vida el seu dia gran. La jornada serví perquè els inquers poguessin tornar a enorgullir-se del seu Dijous Bo.

De ben prest els carrers cèntrics i les terrasses dels bars s’ompliren de gent passejant. A les 9.30 h començà la mostra ramadera a la plaça del Bestiar i mitja hora més tard es donava el sus de manera oficial al mercat tradicional pagès, que omple el centre amb les seves paradetes. No faltaren clàssics, com l’exposició de vehicles i maquinària o els premis del porc negre. També es programaren demostracions de cavalls, visites guiades al Teatre Principal, o l’exposició filatèlica dedicada als 100 anys del Constància.

Bars i restaurants varen ser el centre d’atracció per inquers i visitants durant el Dijous, i també en la jornada prèvia: un dimecres que omplí els carrers de bauxa, convertint el centre de la ciutat en una gran discoteca.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Publicitat

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'