Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Afers i gent

Joves de Mallorca reviu un Correllengua que recorrerà la contrada

Recorrerà 25 municipis de Mallorca entre el 22 i el 24 d’abril

Recorrerà 25 municipis de Mallorca entre el 22 i el 24 d'abril

Joves de Mallorca per la Llengua recupera la seva activitat més emblematica, el Correllengua, celebrat per primera vegada el 1995, consistent en dur la flama de la llengua amb un sistema de carrera de relleus a l’estil de la flama olimpíca.

A l’edició 2022, la flama de la llengua recorrera, durant els dies 22, 23 i 24 dabril, 25 municipis de Mallorca.

Dia 22 començarà amb un acte inaugural a la plaça de Cort i durant tres dies es visitarà Marratxí, Santa Maria, Consell, Alaró, Binissalem, Lloseta, Inca, Campanet i finalment la flama dormirà a sa Pobla on es fara un concert i un correfoc. El dia 23 la flama partirà de Pollença i recorrerà Alcúdia, Alaró, Llubí, Maria de la Salut, Petra, Sant Joan, Montuïri i finalment dorrnirà a Algaida on es fara una ballada. El dia 24 recorrerà Llucmajor, Campos, Felanitx, Porreres, Vilafranca i finalment arribarà a Manacor, on es durà a terrne un gran concert a l’estil Treu la Llengua on hi actuaran Auxili, OR i Vaivé.

El president de Joves de Mallorca per la Llengua, Pau Emili Muñoz, ha fet «una crida a tots els mallorquins i mallorquines a agafar la flama de la llengua i córrer en favor de la nostra llengua, en favor que la llengua catalana estigui present a tots els àmbits de la vida diària. El Correllengua és festa, però també és reivindicació».

El Correllengua compta amb el suport d’entitats públiques i privades, agruparà més de 300 voluntaris i més de 5.000 persones hi participaran duent la flama de la llengua.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'