Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Afers i gent

La Fundació Guillem Cifre de Colonya impulsa a 366 associacions de Balears aportant 800.000 euros

El president de Caixa Colonya lamentà la notícia de la negativa del Govern a donar els permisos per recuperar l’antiga fàbrica de Can Morató com nou espai social.

El saló d’actes del Club Pollença va reunir més d’un centenar de persones representants de diferens col·lectius i empreses que d’una manera o l’altra reben el suport de la Fundació Guillem Cifre de Colonya. El president de Colonya, Josep A. Cifre fou l’encarregat de donar la benvinguda als assistents a l’hora que va lamentar la notícia apareguda el mateix dia entorn a la negativa del Govern a donar els permisos per tal de recuperar l’antiga fàbrica de Can Morató com nou espai social de Caixa Colonya i de la Fundació Guillem Cifre. “Ens hagués agradat poder celebrar aquest i altres actes al nou edifici, però la informació d’avui ens suposa un entrebanc”. Així i tot, Cifre, va assegurar que aquest entrebanc no és un impediment per continuar lluitant per assolir aquesta recuperació del patrimoni del poble, recuperar un edifici protegit i fet malbé per tal de convertir-lo en l’espai social de Colonya. 

Juan José Caldés, responsable de l’Àrea de Relacions Institucionals i Estalvi Ètic de Colonya, fou l’encarregat de detallar les aportacions que el llarg del 2022 ha duit a terme la Fundació Colonya dins els col·lectius d’àmbits socioculturals, esportius i assistancials. Els ajuts de Colonya destinats a la Fundació i procedents de l’Estalvi Ètic, han beneficiat el 2022 a 366 associacions i han suposat la realització de 377 activitats, amb una aportació econòmica global de quasi 800.000 euros. 

Caldés també destacà l’increment previst per aquest 2023 d’aportació de la Fundació Guillem Cifre pel finançament de projectes i ajuts. “Parlam d’una fita històrica amb 1,1 milió d’euros per entitats i col·lectius socials i ajuts que financia la Fundació”, destacà. Una fundació que es creà el 1880 i de la qual els directius se senten orgullosos de ser actualment l’única caixa social de les illes, després de les diferents crisis financeres, sent l’única Caixa d’Estalvis i Social que ha perviscut. 

L’acte el va cloure Eva Cifre, responsable de l’Àrea d’Educació d’Es Baluard Museu d’Art Contemporani de Palma, que va exposar  les activitats que es duen a terme a l’Espai Educatiu Guillem Cifre de Colonya  dins i fora del propi museu.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Publicitat

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'