Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Afers i gent

La Mostra de Cuina estarà present a 22 restaurants del Raiguer

Del 30 de juny al 3 de juliol la Mostra estarà centrada a la comarca del Raiguer

Del 30 de juny al 3 de juliol la Mostra estarà centrada a la comarca del Raiguer

S’ha presentat a l’Ajuntament d’Inca, la Ruta Raiguer de la Mostra de Cuina de Mallorca, que comptarà amb 22 restaurants participants repartits entre Alaró, Binissalem, Búger, Campanet, Consell, Lloseta, Inca, Mancor de la Vall, Marratxí, Santa Maria del Camí i Selva. La ruta tindrà lloc de dijous fins al diumenge 3 de juliol.

La presentació ha comptat amb la presència el batle de l’Ajuntament d’Inca, Virgilio Moreno; el director de la Fundació Mallorca Turisme, Miquel Pastor, i el president de Restauració Mallorca CAEB, Alfonso Robledo; entre altres autoritats i professionals de la restauració.
La Mostra de Cuina de Mallorca és un projecte de Restauració Mallorca CAEB, amb el suport de la Fundació Mallorca Turisme.

Virgilio Moreno, ha comentat que “avui presentem la ruta Raiguer que demostra la unió que tenim a la comarca per un objectiu comú com és la promoció de la nostra gastronomia i la nostra restauració, i també de molts altres sectors com pugui ser el comerç de cada un dels municipis que participem en aquesta ruta. I també estem molt contents i agraïts per formar part d’aquesta iniciativa, i ser una de les rutes en la qual hi ha més restaurants inscrits i més participació per part del sector de la restauració. Estem molt satisfets de poder col·laborar i poder fer visible aquest sector tan important”.

Els 22 restaurants de la Ruta Raiguer (Alaró, Binissalem, Búger, Campanet, Consell, Lloseta, Inca, Mancor de la Vall, Marratxí, Santa Maria del Camí i Selva) són: Bacán Pizzas de Autor (Campanet), Bar Es Club (Campanet), Bar Es Club (Consell), Bar S’Oficina (Consell), Bistro Can Guixe (Inca), Ca Na Tomé (Caimari), Ca’n Jordi (Inca), Ca’s Rector (Búger), Ca’s Teuler (Selva), Can Barry (Santa Maria), Celler Ca’n Marron (Inca), Celler Can Ripoll (Inca), Celler Sa Font (Santa Maria), Es Xiringo (Alaró), Foc i Caliu (Selva), Joan Marc Restaurant (Inca), Restaurant Canyamel (Inca), Restaurant Menestralia (Campanet), Sa Terrassa del Secretari (Marratxí), Suro (Inca), Tomeu Lassio Restaurant (Lloseta) i Va d’Arròs (Santa Maria).

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'