Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Afers i gent

La Plataforma contra el cable d’Alcúdia es reunirà demà amb Marc Pons

Com cada primer dimarts de mes, la Plataforma conta el Cable d’Alcúdia es va reunir ahir capvespre a la Casa de Cultura. En les darreres setmanes, la Plataforma, encapçalada per Sebastià Pujol, s’ha reunit amb diversos partits polítics a nivell insular, que han donat el màxim suport a la Plataforma. Ahir, Josep Melià, del grup parlamentari el Pi, va demanar a Francina Armengol pel cable i la presidenta va assegurar que encara no hi ha cap projecte acordat i que el cable no és perjudicial per la salut de les persones.  

Des de la Plataforma fa una crida perquè demà assisteixin tots aquells que puguin a la Delegació de Govern de Palma a les 11.30h, on la plataforma es reunirà amb Marc Pons, comissionat per a l’Impuls d’Energia Sostenible en Sistemes Insulars, i Ràdio Televisió Espanyola se’n farà ressò a nivell nacional. Els membres de la plataforma li faran arribar que no volen un segon cable i manco si aquest ha de passar per zones urbanes a menys de 4 metres dels habitatges. 

La plataforma ja ha recollit prop de 4.500 firmes, tant presencials com telemàtiques a la plataforma Change (es pot signar mitjançant aquest link).

Carme Contestí
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'