Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Afers i gent

La Setmana Santa d’Inca presenta un canvi d’ubicació del pregó-concert

Les Converses per la Setmana Santa s’encetaran amb la projecció d’una entrevista enregistrada amb el bisbe Antoni Vadell el passat novembre.

Les Converses per la Setmana Santa s'encetaran amb la projecció d'una entrevista enregistrada amb el bisbe Antoni Vadell el passat novembre.

L’església del monestir de Sant Bartomeu va ser l’escenari de la presentació del programa d’actes de la Setmana Santa a Inca, organitzat per l’Associació de Confraries de Setmana Santa d’Inca. L’acte comptà amb la presència del Batle, Virgilio Moreno; el regidor de Participació, Andreu Caballero; el rector de la Unitat Pastoral de la Mare de Déu, Carles Seguí; i tota la junta directiva de l’associació de Confraries de Setmana Santa d’Inca amb el president Josep Noguera al capdavant.

«Després de dos anys tornen les processons als carrers d’Inca. Dos anys d’angoixes i penúries que no han acabat, pel que vos demano responsabilitat a l’hora de participar a les processons i actes organitzats, respectant les restriccions vigents», assenyala el president Noguera. El programa ha estat il·lustrat pel pintor Andrew Pinder.

Pel que fa al contingut, s’ha modificat el format i la ubicació del tradicional pregó-concert que, enguany, es durà a terme a l’església de Sant Domingo, després de la processó dels estandarts que sortirà des de l’església de Santa Maria la Major fins a l’església de Sant Domingo.

Allà s’encetarà la Setmana Santa amb la projecció de la II edició de “Converses per la Setmana Santa” que consta d’una entrevista amb el Sr. Bisbe Toni Vadell realitzada el passat mes de novembre. Després d’aquesta entrevista es durà a terme un concert de música de cambra a càrrec de Miramar Ensemble.

Així mateix, es durà a terme el Viacrucis que predicaran el “Joves de l’Aventura de Jesús” de les parròquies d’Inca.

S’ha organitzat un concurs fotogràfic de Setmana Santa amb premis en metàl·lic, on les fotografies guanyadores o finalistes il·lustraran el programa de Setmana Santa 2023.

Anunci. Desplaceu-vos per continuar llegint.
Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'