Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Afers i gent

L’Ajuntament d’Inca i AMADIBA renoven el conveni de col·laboració pel centre de dia

L’Ajuntament d’Inca i l’Asociación de Madres de Discapacitados de Baleares (AMADIBA) han signat  un conveni de col·laboració per a la cessió de l’ús d’un espai municipal. A l’acte de signatura han estat presents el batle, Virgilio Moreno; el regidor de Participació, Andreu Caballero; i la presidenta de l’entitat,  Elvira Jiménez.

«Mentre estigui en les nostres mans, Inca donarà sempre suport a totes les entitats i associacions que desenvolupen un paper tan essencial dins la nostra societat i ofereixen serveis vitals per a la ciutadania. El nostre objectiu és estar al costat dels ciutadans d’Inca, oferint-los els serveis vitals que necessitin. Per això contribuirem que AMADIBA pugui desenvolupar la seva activitat a la comarca d’Es Raiguer», destaca Moreno.

Així doncs, el consistori renova fins l’any 2025 la seva concessió dels dos locals que ja havia cedit a l’associació balear i que s’ubiquen al carrer Castell de Bellver, per poder seguir desenvolupant les seves activitats a la capital del raiguer.

AMADIBA és una entitat sense ànim de lucre, creada l’any 1995, que va néixer amb l’objectiu de donar suport a les famílies perquè les seves vides puguin continuar com la de qualsevol altra família que no tengui un fill depenent a càrrec seu. L’entitat ofereix una xarxa de serveis, diürns i residencials, de suport a persones amb discapacitat i serveis de conciliació familiar i orientació tècnica. Concretament,  l’associació té habilitat en aquestes instal·lacions un centre de dia, l’ESPAI CÍNAMON, que presta una atenció integral físic-sanitària, psicològica i comunicativa, a les persones amb discapacitat a partir de 16 anys.

«Des del consistori inquer hem valorat sempre molt positivament la labor imprescindible que duu a terme AMADIBA a la nostra ciutat i municipis dels voltants. Per això, no hem dubtat a renovar el nostre conveni de col·laboració amb ells, per mantenir la cessió dels dos locals», explica Caballero.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Publicitat

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'