Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Afers i gent

L’Ajuntament d’Inca i AMADIBA renoven el conveni de col·laboració pel centre de dia

L’Ajuntament d’Inca i l’Asociación de Madres de Discapacitados de Baleares (AMADIBA) han signat  un conveni de col·laboració per a la cessió de l’ús d’un espai municipal. A l’acte de signatura han estat presents el batle, Virgilio Moreno; el regidor de Participació, Andreu Caballero; i la presidenta de l’entitat,  Elvira Jiménez.

«Mentre estigui en les nostres mans, Inca donarà sempre suport a totes les entitats i associacions que desenvolupen un paper tan essencial dins la nostra societat i ofereixen serveis vitals per a la ciutadania. El nostre objectiu és estar al costat dels ciutadans d’Inca, oferint-los els serveis vitals que necessitin. Per això contribuirem que AMADIBA pugui desenvolupar la seva activitat a la comarca d’Es Raiguer», destaca Moreno.

Així doncs, el consistori renova fins l’any 2025 la seva concessió dels dos locals que ja havia cedit a l’associació balear i que s’ubiquen al carrer Castell de Bellver, per poder seguir desenvolupant les seves activitats a la capital del raiguer.

AMADIBA és una entitat sense ànim de lucre, creada l’any 1995, que va néixer amb l’objectiu de donar suport a les famílies perquè les seves vides puguin continuar com la de qualsevol altra família que no tengui un fill depenent a càrrec seu. L’entitat ofereix una xarxa de serveis, diürns i residencials, de suport a persones amb discapacitat i serveis de conciliació familiar i orientació tècnica. Concretament,  l’associació té habilitat en aquestes instal·lacions un centre de dia, l’ESPAI CÍNAMON, que presta una atenció integral físic-sanitària, psicològica i comunicativa, a les persones amb discapacitat a partir de 16 anys.

«Des del consistori inquer hem valorat sempre molt positivament la labor imprescindible que duu a terme AMADIBA a la nostra ciutat i municipis dels voltants. Per això, no hem dubtat a renovar el nostre conveni de col·laboració amb ells, per mantenir la cessió dels dos locals», explica Caballero.

Anunci. Desplaceu-vos per continuar llegint.
Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'