Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Afers i gent

L’Ajuntament d’Inca presenta el “Mallorca Dream Days” a la Fàbrica Ramis, fruit del seu conveni de col·laboració

Comença el compte enrere pel Mallorca Dream Days, que se celebra els dies 4 i 5 de març a la Fàbrica Ramis. El III Saló de Noces, Comunions, Batejos, Festes i Esdeveniments d’Inca comptarà amb la participació de 70 empreses de sectors molt diferents, com per exemple audiovisuals, decoració, finques, moda nupcial o càterings, procedents de tota l’illa, moltes d’elles d’Inca i la Part Forana.

“Com no pot ser d’altra manera, des de l’Ajuntament d’Inca ens hem posat al costat del Mallorca Dream Days, perquè és un esdeveniment que duu a Inca més de 4.000 persones i és motor d’una activitat econòmica rellevant”, ha explicat Virgilio Moreno. “Estam molt satisfets perquè ens anem consolidant, però ja hem donat passes per fer-mos un lloc a escala nacional amb la incorporació de Pronovias com a Sponsor Oficial i feim passes per posicionar internacionalment a Mallorca com a destí ideal de noces i celebracions”, ha esmentat Sandra Llabrés, directora de l’esdeveniment. Durant els dos dies que durarà el Saló que comptarà amb més 3.000 m² d’exposició, es duran a terme presentacions, demostracions, shows i actuacions en directe a més d’impulsar la Passarel·la de Moda “Dream Days” on es presentaran les noves col·leccions i tendències de moda nupcial, cerimonial i còctel. A més a més, es realitzaran també tasts de càterings i rebosteria i showcookings i s’exposaran vehicles clàssics, foodtrucks i atrezzo de tota classe davant la Fàbrica Ramis, sobre la Gran Via Colom. L’entrada a l’esdeveniment és de 2 euros. 

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Publicitat

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'