Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Afers i gent

L’Art i Copes omple sa Pobla durant tot el cap de setmana

La proposta creativa de la quinzena edició de l’Art i Copes de sa Pobla va fer reviure el poble aquests dies. Molta gent omplí la plaça i els carrers cèntrics per participar de les vetllades visitant espais expositius, però també tengueren èxit les activitats matinals i les propostes lúdiques i infantils. Aquesta edició es va dedicar a la figura de Rafel Caldés, l’acariciador de la pedra.

L’oferta artística presentava vuit espais expositius públics a Can Planes -dedicada a Caldés-, el casal Can Soler, es Cavallets, sa Congregació, sa Peixateria, la plaça Major, la plaça del mercat, i la cantonada dels carres Mercat amb Capità Pere. A més, hi havia cinc sales privades que obriren les portes amb exposicions, can Nadal, la Mina, 4Door gallery, Nora Studio i espai Serra-Manley, i vuit bars i restaurants que es volgueren sumar a les jornades artístiques.

La inauguració es va fer el divendres a les 19 h a Can Planes, i seguidament es completà la vetllada amb l’obertura de la resta d’espais, el concert d’Elvira Clark a sa Taverneta, i l’espectacle de dansa Fiblada.

El dissabte matí es va fer una visita guiada a l’exposició central, de Rafel Caldés, i l’horabaixa activitats de contacontes i lúdiques per infants. El vespre es completà amb concerts a sa Taverneta i a la plaça del Mercat.

El diumenge hi hagué visita guiada a l’exposició col·lectiva de Can Soler, i l’horabaixa es va cloure l’Art i Copes amb sessions teatrals a sa Congregació.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'