Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Afers i gent

Les festes de barriades reviscolen a Inca

De l’1 al 3 de juliol se celebren les festes de Crist Rei

De l’1 al 3 de juliol se celebren les festes de Crist Rei

Després de dos anys sense poder dur a terme les festes de barriades a causa de la COVID-19, l’Ajuntament d’Inca recupera aquestes celebracions i el pròxim divendres arranquen les tradicionals festes de Crist Rei. El batle d’Inca, Virgilio Moreno;  el regidor de Participació Ciutadana, Andreu Caballero; la coordinadora de Participació i Joventut, Simona Payeras; el president de l’associació de veïns, Elías Bernardino; i restauradors de la zona han presentat el programa d’activitats. 

«Inca és un municipi viu i molt actiu gràcies a aquest tipus d’iniciatives. Des de l’Ajuntament, en col·laboració amb l’associació de veïns, hem preparat aquestes festes amb molta estima perquè des dels més petits als més grans surtin al carrer i participin de tots els actes», ha explicat Caballero.

Les celebracions comencen l’1 de juliol amb un Tarde-Oh! amb DJ Calderón i Estación de Sonido. Després, dissabte 2 de juliol, de 10 a 13 hores, es durà a terme una festa aquàtica infantil i festa de l’escuma. El plat fort de dissabte és el sopar a la fresca, que serà amenitzat amb l’actuació i Joan i Simó. Finalment, diumenge a partir de les 20.30 hores es durà a terme el tradicional concurs de karaoke. 

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'