Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Afers i gent

Les ganes de fira i festa omplen de gent els carrers i places de sa Pobla

La fira de l’arròs pobler i el Menjar Bé omplen els bars i restaurants del poble

L’arròs és un bon motiu per fer una visita a sa Pobla, tal i com s’ha demostrat aquest cap de setmana que ha coinicidit la fira de l’arròs i les jornades del Menjar Bé! Ben poques taules buides han tengut els establiments poblers davant l’allau de reserves per tastar els plats clàssics de tardor. Tot i que algunes veus retreguin que el contingut comercial i la presència de l’arròs a les paradetes va ser magre, la realitat és que molta gent trià sa Pobla per fer la visita, tant el dissabte com el diumenge. L’horabaixa del dissabte també serví per bauxes i ‘tardeos’ que també tengueren èxit d’assistència.

El divendres 25 començà amb un glosat a sa Congregació, amb Magdalena Amengual, Pau Riera i Mateu Xurí. La nit s’inaugurà l’exposició del 110 aniversari de l’electricitat a sa Pobla.

El dissabte horabaixa es va fer l’acte d’inauguració de la mostra firal, i la jornada central, el diumenge, hi hagué el mercat dominical, la mostra de ca de bestiar, i a les 13.30 una degustació solidària d’arròs brut a benefici de Cáritas.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Publicitat

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'