Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Afers i gent

L’escriptor i activista Antoni Serra ens ha deixat a l’edat de 87 anys

Aquest cap de setmana ha mort l’escriptor, periodista i activista cultural Antoni Serra i Bauçà a l’edat de 87 anys. 

Serra fou dels grans exponents de la novel·la negra de la llengua catalana, així com un referent polític contra el franquisme i una figura compromesa amb el país i amb la llengua, essent membre del col·lectiu Ofèlia Dracs, membre fundador de Llibres Turmeda (1972), director de la Llibreria Tous (1971-75), secretari tècnic del II Congrés de Cultura Catalana a les Illes Balears (1976-77), i membre fundador de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana (1977), de la qual fou vicepresident.

Col·lectius i personalitats han volgut retre homenatge a Serra amb unes paraules de dondol i comiat a les xarxes, com l’Obra Cultural Balear, Més per Mallorca i l’Esquerra Independentista de Mallorca, així com Carles Puigdemont, Francina Armengol, o Josep Melià. 

La fotografia que acompanya aquest article és de l’edició passada de Collita Negra a Sa Pobla, a la que va acudir Antoni Serra. L’edició d’aquest any, que es durà a terme del pròxim 30 de març al 2 d’abril, retrà homenatge a Serra. 

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Publicitat

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'