Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Afers i gent

Obren un nou centre de teràpies a Inca per atendre nins i joves fins a 18 anys

Sota el títol ‘Pequear teràpies’ dues psicòlogues i una logopeda s’aventuren a obrir una consulta a la ciutat per atendre les necessitats de nins i joves de la comarca

De la mà de dues psicòlogues i una logopeda, Inca comptarà des d’aquesta setmana amb un nou centre de teràpies adreçades als infants i joves des de 0 a 18 anys. Antònia Maria Perelló Orell és, juntament amb Bàrbara Quetglas i Arantxa Armijo, qui conformen l’equip de joves professionals per atendre el gabinet que pretén respondre a lees necessitats infojuvenils. Totes tres després dels coneixements acadèmics, han adquirit experiència treballant a un centre d’atenció primerenca per a nins de 0 a 6 anys. “Aquest estava a Palma i dues de nosaltres som de la contrada-Pollença i Santa Margalida- i vam avaluar la possibilitat d’enllestir un espai que gestionàssim nosaltres mateixes i vam pensar que a Inca era un bon punt d’atenció”, explica Antònia Maria Perelló. 

El nou centre de teràpies infantojuvenils a Inca està destinat  a famílies del Raiguer i la zona nord de Mallorca. Es diu Pequear Teràpies Infantojuvenils i està al carrer Jaume Salord 26 (devora Correus). Aquest nou espai donarà el servei de logopèdia, psicologia infantil i juvenil, orientació familiar i la possibilitat de desenvolupar diferents tallers tant a infants com a famílies. 

Segons la psicòloga Perelló, “cada cop són més les famílies i infants que precisen d’aquests serveis. Moltes problemàtiques les detecten a les escoles i les famílies totes soles no tenen capacitat per fer-hi front”.

Antònia Coll
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'