Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Afers i gent

Pollença entrega els premis Circ Art

Des del 2017, i amb l’objectiu de promoure el circ i el teatre, Pollença organitza durant tot l’any CircArt, convertint-se en l’únic municipi de tot l’estat amb una programació estable i mensual de circ contemporani, amb un ampli ventall de propostes. 

El passat diumenge, 5 de març, l’Ajuntament va lliurar, al Claustre de sant Domingo, el guardó anual premi Circ Art del 2022 i del 2021, que es va haver d’ajornar degut a la crisi sanitària. L’espectacle guanyador d’aquest any ha estat Zoom! de la companyia Moviments, i el guanyador de l’edició passada fou Peix, de la companyia Circ Locandi. El premi ha estat dissenyat per l’artista pollencí Toni Pons, i es seguirà lliurant cada any a l’espectacle que es consideri superior pel que fa a la creació artística, a l’originalitat, a la innovació i a la creativitat.

A l’entrega de premis es va representar un nou espectacle de la programació d’aquest 2023 anomenat Utopia: una mescla de Clown, música, jocs de fum, màgia i altres disciplines que juguen amb l’humor i interactuen constantment amb el públic.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Publicitat

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'