Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Afers i gent

Presenten el cicle IncaBusiness per acostar les darreres tendències de negoci a la ciutat

Inca ha presentat avui el cicle de conferències IncaBusiness, que arriba ja a la seva onzena edició. L’acte ha comptat amb la participació del batle d’Inca, Virgilio Moreno; la regidora d’Innovació i empresa, María José Fernández; Pere Jiménez de l’IDI, Mavia Isern (CAEB), Angela Martín (SECOT), Mar Nicolau (Activa’t Inca), Joan Noguera (Afedeco), Pep Nicolau (Asoc. comerciants Inca), Carmen Muñoz i Xisca Cunill (Esment), Antoni Moragues (Aprendre), Joan Coll, Cati Bestard i Patricia Felix (BNI).

La XI IncaBusiness arranca dia 16 de març amb la conferència de Laura Baena, fundadora del Club Malasmadres. Després, el 13 d’abril serà el torn de la taula rodona “Turisme sense platja”, que cerca repensar el model turístic, amb un grup d’experts. Finalment, l’onze de maig el Mago More parlarà de “El poder positiu del canvi”. L’objectiu de la xerrada és aprendre a introduir imaginació, innovació i creativitat en els processos de producció.

Per la seva part, el batle Moreno ha agraït el compromís, la participació i implicació de totes aquelles persones, entintats i associacions que des de la primera edició han apostat per IncaBusinnes i han contribuït per tal que aquesta iniciativa es posicioni com a referent a Mallorca. “És important l’interès dels empresaris, comerciants o restauradors per accedir a nous coneixements i eines, ja que suposa un avanç no només per ells sinó per Inca com a ciutat”, ha comentat Moreno.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'