Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Afers i gent

Presenten el còmic de Les Kelly en el marc del dia internacional del còmic

Divendres passat es va celebrar el dia internacional del còmic, i en aquest marc es va presentar el còmic de Les Kelly, el col·lectiu en lluita pel dret de les dones en el món de la hoteleria. 

Durant l’acte, la presidenta Catalina Cladera va destacar el paper de les cambreres de pis. “Heu estat imprescindibles perquè funcioni el motor de l’economia de Mallorca. Sense vosaltres els hotels s’haurien aturat. Sou un exemple i un referent de la lluita contra la precarietat laboral”.

La presidenta va recordar que gràcies a la lluita d’aquestes dones l’actual Llei de Turisme dignifica les seves condicions laborals i el Ministeri de Treball ha inclòs les malalties de les cambreres de pis en braços i mans com a malalties professionals, així com també ha remarcat que el nou conveni d’hostaleria de les Illes Balears beneficia aquestes treballadores.

El còmic ha estat coordinat per la Direcció insular d’Igualtat i Diversitat i s’ha dut a terme per la dibuixant Blanca Jaume i l’artista i guionista Laura Marte. A la presentació hi van participar participat Maria Bonnín, cambrera de pis que va formar part de les primeres reivindicacions d’aquestes treballadores i Sara García, representant de les Kellys. 

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Publicitat

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'