Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Afers i gent

Presenten el diagnòstic sobre l’estat del fons marí de la badia de Pollença

L’ajuntament de Pollença ha presentat l’estudi sobre l’estat del fons marí de la badia que va encomanar a l’associació Arrels Marines, una organització sense ànim de lucre constituïda el 2020 amb l’objectiu de protegir i preservar la bellesa de la mar balear mitjançant la conservació marina, la consciència ecològica i l’educació ambiental. L’estudi ha estat presentat per Sebastià Cabanellas i Josep Vives, d’Arrels Marines, el batle, Bartomeu Cifre, i la regidora de Turisme, Maria Buades.

És un estudi sobre l’activitat nàutica a la zona interior de la badia de Pollença, així com les seves repercussions ambientals, amb quatre objectius: avaluar l’estat ecològic de la zona interior de la badia de Pollença; avaluar l’impacte ecològic i social de les embarcacions d’esbarjo; avaluar l’impacte dels residus i les estructures de fondeig il·legals; i aportar possibles solucions compatibles amb la realitat de la zona.

La feina de diagnòstic duita a terme per l’equip científic de l’associació ha consistit en fer una sèrie d’immersions a la badia de Pollença, per tal de comptabilitzar el nombre de fondejos i estructures que fan servir les embarcacions que fondegen a la badia. Durant les immersions s’han efectuat diferents transsectes, que han cobert una superfície d’estudi de 12.400 metres quadrats.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Publicitat

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'