Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Afers i gent

Presenten “Inca, obert per vacances”, l’oferta d’activitats d’oci per a l’estiu a la capital del Raiguer

Es repartiran ventalls amb el codi QR del programa d’actes actualitzat

L’Ajuntament d’Inca ha tornat a editar el programa «Inca, obert per vacances», que recull les activitats que es duen a terme a la capital del Raiguer durant els mesos de juliol i agost, amb la col·laboració d’Activa’t Inca, l’Associació de Comerciants i Restauradors d’Inca. El batle, Virgilio Moreno; acompanyat pel regidor de Promoció de la Ciutat, Comerç i Gestió Digital, Miguel Ángel Cortès; i altres membres de l’equip de govern i representants de diverses d’entitats, han presentat aquesta recopilació d’actes i esdeveniments. 

«Com a Capital del Raiguer i important ciutat al cor de Mallorca que és Inca, el nostre objectiu és posar de manifest que l’activitat urbana, turística i sobretot ciutadana segueix igual de viva que mai durant l’estiu; i que tots els mesos hi ha una completa i variada oferta lúdica i d’entreteniment per a tots els públics i edats, mantenint tradicions però incloent modernitat», explica el regidor Cortès.

En aquest sentit d’incloure un punt més modern i innovador, per primera vegada enguany s’han repartit ventalls de paper amb el codi QR a la programació completa i actualitzada de l’agenda d’activitats d’“Inca, obert per vacances”. D’aquesta manera, s’ha comptat amb la col·laboració dels negocis de restauració La Comercial i Es Born events com a patrocinadors, els quals han ajudat a finançar el cost dels obsequis.

El batle Moreno ha destacat que «amb aquesta iniciativa pretenem contribuir a dinamitzar encara més el teixit econòmic i social d’Inca, fent la ciutat i l’agenda inquera més a l’abast i el més per mà possible, mai millor dit. També seguim perseguint atreure visitants i fer-los partícips dels esdeveniments, gaudir del comerç i de  la restauració local».

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'