Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Afers i gent

Sa Negreta vincula la decadència de l’oci nocturn a sa Pobla amb les restriccions de l’Ajuntament

El batle Llorenç Gelabert ho nega i diu que les restriccions horàries varen acabar el 8 de gener

El batle Llorenç Gelabert ho nega i diu que les restriccions horàries varen acabar el 8 de gener

El col·lectiu Sa Negreta de sa Pobla ha posat en marxa aquests dies dues enquestes a  través de les xarxes socials sobre l’oci nocturn al poble, especialment a l’entorn de la plaça Major. D’aquesta manera, obren el debat sobre si actualment hi ha una etapa de decadència de l’oferta de bars de vespre per a joves arran de les restriccions de la pandèmia.

Sa Negreta ha emès un comunicat en que assegura que després d’haver rebut mig miler de votacions, un 95% dels enquestats es mostra en contra que l’ajuntament i els bars hagin restringit els horaris i un 92% es mostra preocupat pel fet que les úniques alternatives d’oci nocturn siguin a fora poble.

Aquesta entitat afirma que sis bars nocturns de la plaça s’han mostrat igualment preocupats pel greuge comparatiu amb altres pobles que suposen les restriccions actuals que imposa l’Ajuntament. Aquesta afirmació es contradiu amb les declaracions que el batle, Llorenç Gelabert, ha fet aquest cap de setmana a Última Hora. Segons el batle, les limitacions horàries es varen acabar el 8 de gener i ara mateix hi ha les mateixes que abans de la pandèmia, afegint que l’horari de tancament a mitjanit se sol allargar en el cas que no hi hagi queixes de veïnats.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Publicitat

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'