Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Afers i gent

Sa Pobla dona el sus al Sant Antoni més esperat

L’enramellada i l’aixecament de l’arc de l’Obreria i la sortida a sa Llebre a cercar llenya marquen avui a sa Pobla l’inici d’un compte enrere per una revetlla que enguany és encara un poc més esperada que mai, després d’anys de celebracions suspeses.

Des de les 9 del matí els membres de l’Obreria han anat per feina per fer realitat la nova enramellada i aixecar l’arc. Just després ha estat quan s’ha fet la tradicional sortida a sa Llebre a recollir la llenya dels foguerons de la parròquia i de l’Ajuntament, acompanyats de la banda de cornetes de l’Obreria.

Aquest cap de setmana ja ha estat intens d’actes antonians a sa Pobla. El divendres va ser la benvinguda al clamater d’enguany, Antoni Gost ‘Curro’. El dissabte fou el moment de la curso de sa Llego, la caminada popular i la cursa nocturna, i el vespre, a partir de les dotze, començà el correfoc ‘trenta, trenta-u’ amb els Dimonis i Tamborers d’Albopàs, la colla Esclatabutzes de Sóller i els Dimonis des Cau Boc Negre. El matí, al CEIP Vialfàs, es va fer la presentació de la dimònia Vialfassa, dissenyada per l’alumnat del centre.

El diumenge fou més musical, a sa Congregació se celebrà el certamen infantil de ximbomba, i l’horabaixa, a l’església, fou el torn del concert de Sant Antoni de la Coral de sa Pobla.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'