Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Afers i gent

S’obre la convocatòria del Premi Dijous Bo 2023

L’Ajuntament d’Inca ha aprovat una nova convocatòria dels premis Dijous Bo, durant la celebració del darrer plenari. Aquest guardons, any rere any, reconeixen aquelles persones, entitats o institucions que hagin dut a terme una activitat destacada en benefici de la societat inquera, que hagin destacat de forma rellevant per la seva aportació al progrés de la ciutat o que hagin contribuït a la salvaguarda dels valors relacionats amb la llibertat, la igualtat, la solidaritat, el progrés i el civisme, o derivats d’una trajectòria exemplar que hagi incidit en aquests camps.

«Un any més, promovem aquesta convocatòria amb la finalitat d’impulsar la participació ciutadana i la participació. Aquests premis són una oportunitat per reconèixer persones i empreses que són referents per a molts inquers i inqueres i transmeten valors molt positius als ciutadans. Anima’m a tots els inquers i inqueres a proposar totes aquelles persones que considerin mereixedores d’aquesta distinció», explica la regidora de cultura, Alice Weber.

El termini de presentació de les candidatures finalitza el pròxim 29 de setembre de 2023. Com cada any, les propostes han d’anar acompanyades d’una instància que acrediti els motius de la candidatura, el curriculum vitae del candidat o candidats i un mínim de 10 signatures que donin suport a la candidatura.

La Comissió Informativa de Ciutadania i Drets Socials és l’encarregada de resoldre les propostes de candidatures presentades en el marc d’aquesta convocatòria. Són els mateixos membres de la comissió els qui decideixen la quantitat de premiats cada any. Una vegada decidida la proposta de concessió dels premis Dijous Bo, s’eleva a la consideració del Ple de l’Ajuntament d’Inca, que ha d’aprovar-la per majoria simple.

Les bases de la convocatòria dels Premis Dijous Bo 2023 es poden consultar aquí: https://incaciutat.com/premi-dijous-bo

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'