Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Afers i gent

Tanquen la residència de gent gran d’Alcúdia per fer millores

La reobertura podria ser a principi de 2024

La reobertura podria ser a principi de 2024

La necessitat de fer obres estructurals i de millora a les instal·lacions de la residència de persones majors d’Alcúdia ha obligat a recol·locar els usuaris a altres centres. Una situació, que segons la regidora  de Serveis Socials, Agüi Lobo, “no ha estat fàcil, ni agradable i ha provocat molts de malsdecaps a les famílies, però era una actuació necessària per garantir la seguretat de l’edifici i l’atenció dels pacients o usuaris”. 

El tancament del centre, amb 37 places destinades a residència per a majors, es va dur a terme a finals del mes de febrer. Els usuaris, que durant els dos darrers anys no van poder ser mobilitzats a causa de la pandèmia, ara han estat recol·locats a residències de sa Pobla, Can Picafort, Port de Pollença i també a Palma. 

Segons apunta la regidora, “cal recordar que l’edifici de la residència abans havia estat un hospital i tant els ventanals, com els banys, les canonades… necessiten una reforma integral i aquesta no es pot fer amb els usuaris a dintre”. 

El que de moment es manté és el servei de Centre de Dia a la planta baixa de l’edifici. Aquest, segons Lobo, estarà obert mentre es fa el concurs del projecte i es licita aquest i les obres. “Quan aquestes comencin es cercarà una nova ubicació provisional”. La reobertura de la residència podria ser a principis del 2024.

Antònia Coll
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'