Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Afers i gent

Tanquen la residència de gent gran d’Alcúdia per fer millores

La reobertura podria ser a principi de 2024

La reobertura podria ser a principi de 2024

La necessitat de fer obres estructurals i de millora a les instal·lacions de la residència de persones majors d’Alcúdia ha obligat a recol·locar els usuaris a altres centres. Una situació, que segons la regidora  de Serveis Socials, Agüi Lobo, “no ha estat fàcil, ni agradable i ha provocat molts de malsdecaps a les famílies, però era una actuació necessària per garantir la seguretat de l’edifici i l’atenció dels pacients o usuaris”. 

El tancament del centre, amb 37 places destinades a residència per a majors, es va dur a terme a finals del mes de febrer. Els usuaris, que durant els dos darrers anys no van poder ser mobilitzats a causa de la pandèmia, ara han estat recol·locats a residències de sa Pobla, Can Picafort, Port de Pollença i també a Palma. 

Segons apunta la regidora, “cal recordar que l’edifici de la residència abans havia estat un hospital i tant els ventanals, com els banys, les canonades… necessiten una reforma integral i aquesta no es pot fer amb els usuaris a dintre”. 

El que de moment es manté és el servei de Centre de Dia a la planta baixa de l’edifici. Aquest, segons Lobo, estarà obert mentre es fa el concurs del projecte i es licita aquest i les obres. “Quan aquestes comencin es cercarà una nova ubicació provisional”. La reobertura de la residència podria ser a principis del 2024.

Antònia Coll
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Publicitat

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'