Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Afers i gent

Un cap de setmana amb veu de dona a la contrada amb motiu dels actes del 25N

En el marc del Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència contra les Dones s’han multiplicat els actes a tots els municipis de la contrada.

Penjada de la banderola institucional a l’Ajuntament d’Inca.

El dissabte 26 de novembre al Claustre de Sant Domingo d’Inca es tornà a organitzar la fireta ‘Inca amb veu de dona’, com espai de xarxa i sororitat entre dones emprenedores per donar visibilitat a la seva feina i als seus projectes. S’hi trobaren un seguit de paradetes de comerços regits per dones emprenedores, molts d’ells de caire artesanal, així com taules informatives de serveis d’empreses, associacions i entitats.

De forma paral·lela i al llarg de la jornada es pogué visitar l’exposició de murals dels centres educatius, i es varen dur a terme un seguit d’activitats complementàries, com dos tallers dirigits al públic adult: “Descubre y conecta con tu belleza interior“, a càrrec de Coco March, i “Transitant el circ del Patriarcat. Diàlegs de trobada“ a càrrec d’Homes Transitant. A  les 12 h s’organitzà la lectura del manifest en contra de la violència masclista, i per concloure la jornada hi hagué un concert a càrrec d’Auba Murillo.

El dia central dels actes va ser el divendres 25. A Inca, a les 10h es va penjar a la balconada de l’Ajuntament la banderola reivindicativa institucional. A continuació es va fer la lectura del manifest.

Marxa popular ‘Ens volem vives i lliures’ celebrada dissabte a Alcúdia.

A Alcúdia també s’ha organitzat un seguit d’activitats dins el cicle ‘Alcúdia contra la violència de gènere’. El dia 25 Aroa Cànaves va ser l’encarregada de la lectura del manifest, amb l’acompanyament musical de la Coral de la Gent Gran d’Alcúdia. L’horabaixa es vafer una ofrena floral a les víctimes de la violència masclista. El dissabte s’organitza a Alcúdia la marxa popular ‘Ens volem vives i lliures’, amb un recorregut de 10 km.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Publicitat

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'