Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aparador

Art a sa Pobla i Mancor, homenatge a Joan Lacomba a Selva i l’obra ‘Cigarreras’ a Inca

Agenda del cap de setmana: del 7 al 9 d’octubre

Un cap de setmana d’àmplia oferta d’actes aquest que comença avui divendres. Destaca l’oferta cultural que ofereix sa Pobla amb una nova edició de l’Art i Copes, que omplirà el poble de propostes artístiques els tres dies.

El divendres 7 es dona el sus a l’Art i Copes amb la inauguració de l’exposició ‘Rafel Caldés, l’acariciador de la pedra’, i l’obertura de tots els espais. A Mancor les jornades artístiques començaran el dissabte 8 amb la representació teatral de Karina Martino. El diumenge hi haurà exposicions, projeccions i música a càrrec de Xavier Muñoz, Aina Tramulles i Clara Ingold.

A Selva, el dissabte 8 es farà un homenatge a l’artista i activista Joan Lacomba, a partir de les 19.30 h a Es Parc.

A Pollença, avui divendres a les 19 h es representa a l’església del Claustre de Sant Domingo ‘Nuredduna’, una adaptació musical sobre el text de Costa i Llobera. A la galeria Dionís Bennàssar, el dissabte s’inaugura a les 19 h l’exposició ‘L’empremta de les formes VIII’, una mostra col·lectiva que serveix per commemorar el 10è aniversari de la galeria.

Cita política a Alcúdia avui divendres, amb l’organització de l’Escola de Tardor ‘Antoni Alemany’ del PSOE. Hi haurà una ponència del sociòleg Ignacio Urquizu, i un diàleg entre la presidenta de Mallorca, Catalina Cladera, i la vicelehendakari del govern basc, Idoia Mendia.

Cigarreras

A Inca s’estrena al Teatre Principal l’obra ‘Cigarreras’ aquest divendres a les 20 h. La història d’una relació socialment impossible entre una proletària i un burgès. Però l’obra també pot ser llegida com un testimoni de la crisi política que l’any 1868 va portar a la caiguda de la dinastia borbònica i en el 1873 a la proclamació de la I República.

Dissabte a l’escenari del teatre inquer, concert amb Qànat, un projecte musical ple de contes que interrelacionen la música folklòrica mediterrània amb la mesopotàmica i persa. Per completar l’oferta del cap de setmana a Inca, diumenge a les 20 h, ‘Anima de La Traviata de Verdi, dins la programació del 27è Festival d’Hivern.

Completam l’agenda amb una activitat al Parc Natural de s’Albufera, amb ‘Gaudim del bosc’, una jornada d’immersió a la natura, una passejada en silenci i sense pressa pels pinars del parc amb Maria Portillo. La partida és dissabte a les 9.30 al centre d’informació de Sa Roca.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Publicitat

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'