Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aparador

Binissalem presenta el programa de la Festa des Vermar 2023

Binissalem ha donat el sus a les festes, que tendran el seu moment àlgid el darrer cap de setmana de setembre (dissabte 23 i diumenge 24). Ja s’ha donat a conèixer el programa d’activitats que omplirà les properes setmanes.

Aquesta setmana, dimecres s’ha organitzat ‘Els jocs de de tota de vida als carrers de Binissalem’, una iniciativa del Consell d’Infants de Binissalem. El divendres a partir de les 18 h. es farà el taller de decoració de bicicletes, i també està programat l’itinerari patrimonial ‘Un passeig en temps de verema’.

El mateix divendres 8 és la cita amb la mostra artística Goletart, i l’endemà es farà la correguda de botes. El torn del diumenge és per les exposicions: exposició estàtica d’aeronaus ULM, exposició d’aus rapinyaires, i exhibició de vols amb falcons.

Claudia Ripoll Moyà serà la Vermadora Major i estarà acompanyada per Mercè Sacarés i Laia Bestard i pels vermadors Salvador Moyà i Jaume Company. Tots ells van ser elegits per votació d’entre 23 aspirants. El resultat de la jornada electoral es va anunciar a la plaça on s’hi havia congretat una munió de gent, animats amb música i amb una prèvia del documental ‘La vermada sempre m’ha duit en revol’, on es varen mostrar activitats que els candidats han duit a terme entorn de la vinya i la verema al poble. 

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'