Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aparador

Comencen les festes d’estiu de les barriades d’Inca amb les de Crist Rei

Inca organitza un complet programa de festes de barriades amb celebracions i activitats a les diferents zones del municipi. El batle d’Inca, Virgilio Moreno; i el regidor de Participació, Antoni Peña; amb els restauradors que hi col·laboren, veïns i altres membres del consistori han presentat el programa de les Festes de Crist Rei, que marquen l’inici d’aquestes celebracions estiuenques. 

«Amb les festes de Crist Rei encetam el programa de festes de barriada, que es duu a terme al llarg de tot l’estiu per contribuir a fer poble i dinamitzar la ciutat. De fet, Inca és un municipi viu i molt actiu gràcies a aquest tipus d’iniciatives que compten amb la implicació i col·laboració de tots i totes», explica el batle d’Inca, assenyala el batle d’Inca, Virgilio Moreno.

Per la seva part, el regidor de Participació, Antoni Peña, destaca que «un any més, hem preparat la programació amb molta il·lusió perquè grans i petits surtin al carrer i participin de les activitats».

Les celebracions comencen el 28 de juny amb «Música al carrer» amb Electric Jump, Estación de Sonido i DJ Juan Campos, amb la col·laboració de Mandingas i Gran Bar. 

Dissabte 29 de juny de 10 a 13 hores, es durà a terme una festa aquàtica infantil i festa de l’escuma. El plat fort de dissabte és el sopar a la fresca, que serà amenitzat amb l’actuació del Duo Simon i Juan.

Diumenge se celebrarà una missa homenatge a la gent gran a l’Església de Crist Rei. A partir de les 20.30 hores es durà a terme el tradicional concurs de karaoke amb premis dels comerços de la barriada. 

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'