Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aparador

Comença el Festival Internacional de Música Barroca d’Inca

Demà, a l’església de Santa Maria la Major d’Inca, es dona el sus al Festival Internacional de Música Barroca amb un “concerto” gratuït de clavicèmbal i orgue, a càrrec de Luca Ambrosio i Tomeu Seguí, director d’aquesta segona edició del cicle. 

A diferència de l’any passat, enguany al festival també es faran demostracions de música del renaixement i del període de transició d’aquest al barroc. Els sis concerts es celebraran en dos espais diferents: el Teatre Principal d’Inca i l’església de Santa Maria la Major. “Després de l’èxit de l’any passat, enguany tornam a apostar per aquests dos llocs tenint en compte que són molt adients musicalment parlant”, va explicar Seguí.

El pròxim concert será divendres, 24 de febrer a les 19 hores, el Teatre Principal d’Inca amb “Suonare Fantasie”, de Serena Leonardi (viola da gamba i flauta renaixentista) i Tomeu Seguí (clavicèmbal). El preu de l’entrada és de 12 euros i es pot aconseguir al web del teatre principal. 

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'