Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aparador

El Claustre de Sant Domingo acollirà una nova edició d’IncaJazz

Les tres actuacions es duran a terme a les 21 hores, durant els tres primers diumenges del mes de juliol.

El claustre de Sant Domingo serà l’escenari dels concerts de la nova edició d’IncaJazz. «Sense dubte, IncaJazz s’ha convertit en una cita obligada per a totes aquelles persones que els hi agrada la música. Ens venen tres diumenges de juliol espectaculars, amb tres propostes de jazz meravelloses, diferents, altament qualitatives i úniques. Així que no vos perdeu venir al Claustre de Sant Domingo a partir de les 21h a gaudir de bons concerts, com sempre amb la participació i maridatge de restaurants com  el Suro i sent com sempre a favor d’una entitat, Joan XXIII en col·laboració amb l’Espai Cultural Can Blancos”, explica la regidora Weber.

Així doncs, la primera actuació de la setena edició d’IncaJazz serà el dia 2 de juliol, a càrrec del quartet acústic Dragonera Tango, que s’acosta al tango des d’un enfocament actual i obert, dins dels codis interpretatius propis del gènere. En el seu repertori recrea clàssics de les diferents èpoques i també noves composicions, a través d’arranjaments en què té lloc la improvisació en estil “tanguero”. A més de tangos, valsos i milonges, Dragonera presenta també zambas, choros, boleros i altres ritmes emparentats estretament amb el tango, en compromís amb la música universal i sense fronteres.

Després, el 9 de juliol actuarà al Claustre de Sant Domingo Geometrical Sardine, que sorgeix de la unió de tres membres que comencen a relacionar-se musicalment en cursar primer estudis de música clàssica i posteriorment estudis de Jazz al Conservatori Superior de Música de les Illes Balears. Abans de coincidir a l’estiu de l’any 2021, cadascun ha tingut una dilatada experiència en bandes i formacions musicals variades i de reconeguda trajectòria nacional i internacional: Antònia Font, Ensemble ACA, BOC, Dinamo… Amb tot això, al ajuntar-se formen un bon tàndem i el seu màxim potencial es troba en la música en directe.

Mon Joan Tiquat serà l’encarregat de tancar IncaJazz 2023 amb la seva actuació el dia 16 de juliol. El músic Joan Vila (Es Pont d’Inca, 1991) va pujar a l’escenari amb quatre anys per interpretar l’òpera “La Flauta Màgica” i, com aquell qui diu, ja no n’ha baixat. Ha estudiat percussió clàssica, piano; i toca el violoncel, la guitarra i la trompeta. Des del 2015 treballa creant bandes sonores per les arts en viu, havent tocat moltes disciplines variades com el teatre de texte, de gest, el circ, la improvisació o la dansa. No és fins el confinament mundial que aprofita per crear el seu primer àlbum de temes propis.

Tots els concerts de la sisena edició d’Incajazz se celebraran a les 21 hores en el pati del Claustre de Sant Domingo. Les entrades seran solidàries a benefici de l’Espai Cultural Can Blancos i el Centre d’Educació Especial Joan XXIII. La programació completa del festival es pot consultar aquí: https://incaciutat.com/esdeveniment/inclassic-2023.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Publicitat

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'