El Mercat Cobert d’Inca i l’Ajuntament d’Inca consoliden la Nit de Tapes i han presentat avui la seva segona edició, que serà “Especial Feria de Abril” i es celebrarà dissabte 1 d’abril. Un total de set establiments participaran en aquesta activitat, que pretén donar una empenta al mercat com a centre gastronòmic que aposta pel producte quilòmetre zero.
L’activitat començarà a les 20 hores i es perllongarà fins a la mitjanit. L’entrada serà lliure i hi haurà preus per tapa. Les tapes estaran elaborades amb productes frescs i de qualitat que es poden trobar cada dia al Mercat Cobert.
“Consolidam l’esdeveniment més important que hem fet al Mercat Cobert i esperem que venguin moltes més edicions després d’aquesta. En aquesta segona edició, “Especial Feria de Abril”, esperam que vengui molta més gent que en la primera, encara que ja mos va sorprendre la bona acollida per un ampli públic”, declara Mateu Cabot, president del Mercat d’Inca.
Els negocis que hi participaran són el Forn des Mercat, Wine Mercat, Famosa Samosa, La Barra de Miceli, Es Rebost de na Xisca, Peix Can Mateu i Carnisseria Sebastià. Cada un d’ells oferirà un tast gastronòmic amb la seva senya d’identitat. A més, la vetllada estarà acompanyada d’ambientació musical. En concret, l’animació anirà a càrrec de Drabingo i les sevillanes de l’associació “Mucho Más”. També es celebrarà el XIII aniversari del Mercat Cobert.
“El Mercat Cobert d’Inca és un gran aparador de la gastronomia local i marca el present i el futur d’aquest sector a la nostra ciutat. Un sector que es consolida i cada cop és més potent. Així mateix, ara comença la temporada alta i això es notarà en nombre i rebuda dels esdeveniments a un centre gastronòmic com aquest” declara el regidor de Comerç i Turisme, Miguel Ángel Cortés.
Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió