Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aparador

El Principal d’Inca es convertirà en un suburbi de Nova York per acollir el Musical West Side Story

El musical West Side Story arriba a Mallorca gràcies a una coproducció de l’Orquestra de Cambra de Mallorca i el Teatre Principal d’Inca. Un dels millors musicals de la història s’adapta a l’escenari del Teatre Principal amb una versió semi-escenificada en la que participen 7 actors i tres escoles de dansa del municipi, Adae Studios Inca, Espai Dansa Inca i Rhythm Nation Inca, sota la direcció de Bernat Quetglas i la direcció escènica de Miquel Àngel Raió.

Així, dia 1 d’abril, a les 19 hores, el Teatre es convertirà en l’escenari del suburbi de Nova York on es barallen els Jets i els Shark, mentre l’amor de Tony i Maria intenta superar odis i prejudicis, amb un tràgic final. 

West Side Story és l’adaptació més universal del clàssic de Romeu i Julieta que es va estrenar a Brodway com a musical el 1957 i, en el cinema el 1961. Els balls, les coreograafies però, sobretot, la música de Leonard Bernstein, han fet d’aquesta pel·lícula una icona, que va adaptar el 2021, el director Steven Spielberg.  

Per començar a encalentir motors, el dijous, dia 30 de març, es duran a terme tres sessions (a les 10h, a les 11h i a les 12h) d’un micro-concert al Mercat cobert d’Inca amb els cantants de West Side Story. 

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'