Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aparador

El sus de festes a Can Picafort serà l’estrena oficial de la plaça Marina, l’antiga piscina del Mar y Paz

Les festes d’agost del nucli costaner de Can Picafort tendran enguany un inici especial, ja que l’acte del pregó de festes -avui divendres, 5 d’agost- suposarà l’estrena oficial d’un espai del qual s’ha parlat molt aquests darrers mesos: l’antiga terrassa i piscina del restaurant Marypaz, ara reconvertida en una plaça d’arena. Abans de l’estiu l’ajuntament va fer l’obra de condicionament, esbucant l’antic xiringuito, omplint la piscina amb els enderrocs i nivellant el terreny. El resultat sorprèn a molts visitants, ja que, provisionalment i fins que no es decideixi si finalment es fa l’amfiteatre projectat, s’ha omplert la zona d’arena de forma que es mimetitza amb l’entorn i sembla part de costa natural.

Després del pregó es vol aprofitar l’ocasió per presentar l’audiovisual ‘Una volta per la història de Santa Margalida. Instants passats, instants presents’, que recull les actuacions realitzades al municipi i finançades per la Secretaria d’Estat de Turisme i el Govern de les Illes Balears amb una inversió de 700.000 euros executats els darrers dos anys. S’ha fet una senyalització dels itineraris senderistes, s’ha adeqüat el camí de la Mar de Son Serra, s’ha finalitzat l’excavació a Son Real, i s’ha impulsat el projecte Nova Itaca del Mediterrani, adquirint estàtues de Joan Bennàssar i organitzant el Saladina Art. El dia 5 es presentarà també el llibre de Bennàssar i Felip Munar. 

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'