Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aparador

Inca celebra les festes d’Es Blanquer amb el plat fort de la trobada de pintors

Aquest cap de setmana se celebren les tradicionals festes de la barriada inquera d’Es Blanquer. El batle d’Inca, Virgilio Moreno; el regidor de Participació, Antoni Peña; i el president de l’associació de Veïns, Antoni Serra; juntament amb altres membres del consistori i la directiva, han presentat el programa d’activitats.

“Amb les de la barriada d’Es Blanquer, seguim amb el programa de festes de barriada, que com és tradició celebram cada estiu amb la intenció i les ganes de fer poble i dinamitzar la ciutat. Després de la gran acollida que van tenir per part dels inquers i les inqueres les festes de barri de Crist Rei, Vies des Tren, Ca’n López i Fernández Cela, tenim molta il·lusió de continuar festejant aquestes i totes amb un programa que anima a grans i petits a ser activament part de les festes”, declara Moreno.

Un any més, el plat fort de les festes de la barriada d’Es Blanquer és la Trobada de Pintores i Pintors d’Inca, que enguany celebra ja la seva 33 edició. Com marca la tradició, l’exposició de les obres es durà a terme durant les Fires d’Inca. 

Divendres a les 19.30 hores, es dóna el sus a la programació especial amb una conferència sobre La Revetla d’Inca, a càrrec de Maria F. Alorda. A continuació, dissabte dematí, a partir de les 10.30 h a la Plaça del Blanquer, hi haurà la trobadeta infantil, activitats infantils i una bicicletada. 

Ja el capvespre, a les 19 h a la mateixa plaça, es celebrarà una Masterclass a la fresca de ball urbà. A les 20 h, el Casal de Cultura serà l’escenari de la proposta del grup de Teatre Ballarugues “Són problemes? O no són problemes?”. També a partir de les 20 h a la Plaça del Blanquer, tendrà lloc el tradicional sopar a la fresca. A partir de les 21.30 h, la vetllada anirà acompanyada d’ambientació musical a càrrec de Barones i ball en línia.

Per acabar amb la trobada, diumenge 17 a les 13 hores el Claustre de Sant Domingo acollirà l’exposició de les obres de la Trobadeta Infantil 2023. Finalment, a les 20 h hi haurà la segona i darrera sessió de l’obra teatral dels Ballarugues.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'