Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aparador

Inca s’omple d’activitat amb la segona fira, dedicada a l’oci i l’esport

Aquest dissabte, 29 d’octubre es realitzarà la inauguració oficial de la segona Fira inquera, dedicada a l’oci i l’esport, i que omplirà la ciutat de nombrosos actes tot el cap de setmana. Des de l’ajuntament es recomana que per arribar es faci ús del transport públic com el tren, que actualment és gratuït. A més, Inca disposarà de zones d’aparcament extres gràcies a l’ample dispositiu que es posa en marxa per les Fires d’Inca. 

A la plaça Antoni Fluxà hi haurà la fireta Friqui amb gran varietat de còmics i llibres, concurs de cosplay amb personatges de manga i videojocs, una cercavila amb personatges de cinema tipus Star Wars, Harry Potter. També es farà la mostra esportiva a la plaça Mallorca, i Inca també presentarà una fireta del Disc i, com no, una fira dedicada a Halloween. Molts racons temàtics que amplien l’oferta firaire de la ciutat. El diumenge es posarà punt i seguit amb ‘Inca té talent’, la final del concurs de talents amb diferents categories a la plaça del Mercat Cobert.

Coincidint amb la 2a Fira, la Fira de l’Oci i l’Esport, aquest cap de setmana Inca tornarà a acollir el Saló de les Manualitats i DIY, Creativissim. La gran cita amb el món de la creativitat per a tota la família será aquest dissabte 29 i diumenge 30 d’octubre, a la Fàbrica Ramis.

Amb només dues edicions a la seva espatlla, el Saló de la Creativitat es consolida amb aquesta tercera edició com una trobada molt esperada per tots els apassionats de les disciplines artístiques i fetes a mà d’arreu de l’illa que volen assabentar-se de totes les novetats i tendències del sector. 

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'