Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aparador

La fundació ACA celebra a Búger el 19è solstici d’estiu de joves poetes

Aquest dissabte, 8 de juliol, es convoca al mirador Ramon Llull de la fundació ACA de Búger una nova edició de la trobada poètica del solstici d’estiu. Enguany amb cinc poetes participants de geografia diversa: Caterina Tugores (Pollença); Jofre Palau (Espinelves); Alba Blanquer (Banyeres); Mateu Roig (Bunyola); i Andreu Forcada (Menorca). 

L’acte de presentació del llibre consistirà en un recital dels cinc poetes, que es tancarà amb un breu recital a càrrec de Vers Endins (Glòria Julià i Víctor Leiva). Les il·lustracions interiors han estat encomanades a Georgina Gamundí per un costat i, per un altre, a Natàlia Mendoza i a Júlia Servera.

L’organització d’aquesta col·lecció va a càrrec de l’Aula Poètica de la Fundació Musical ACA, integrada per Antoni Gost, Maite Brazales, Miquel Perelló, Kika Pol i Miquel Àngel Tortell.

Enguany, per primera vegada, s’hi inclou la poesia visual del concurs de poesia Un Cop d’ULL, en concret, la guanyadora i les finalistes, que acaben d’amanir aquest poemari de 117 pàgines i múltiples veus amanides amb un doble pròleg. El primer, a càrrec de Lluís Maicas, darrer protagonista de la col·lecció Veu de Poeta. El segon, de l’Aula poètica, a càrrec de Miquel Perelló. I un poema-homenatge a la poeta russa Anna Akhmàtova.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Publicitat

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'