Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aparador

La Galeria Maior i el Museu de Pollença presenten “Edicions Maior: 25 anys”

La Galeria Maior de Pollença, amb la seva responsable Jero Martínez i l’artista Amador Magraner, al 1991 es van proposar la creació d’un taller gràfic per produir obres amb artistes convidats a mode d’estances o residències.

El projecte es va mantenir al llarg de 25 anys, fins al 2016 i pel taller hi van passar molts artistes, homes i dones de talla internacional i nacional.

La ambiciosa exposició que es presenta a l’Església del Convent de Sant Domingo, de la mà del Museu de Pollença i de l’Ajuntament, mostra les obres de 21 artistes de renom, tots ells participants de la extraordinària experiència de les Edicions Maior. 

Les obres, algunes de gran format, són una mostra excepcional de la gran varietat de tècniques distintes dins el concepte general del gravat.

S’hi mostraran al voltant de 90 obres de las 330 que aproximadament es van estampar al taller Maior.

A més, es presentarà un gran catàleg amb el conjunt de les obres exposades, a més d’altres que completen les sèries creades pels 21 artistes: Amador, A.R. Penck, Charo Pradas, Darío Urzay, Eva Lootz, Helge Leiberg, Joan Bennàssar, Joan March, Joël Leick, José Manuel Broto, José Morea, José Pedro Croft, Jürgen Partenheimer, Miguel Ángel Campano, Mónica Fuster / Nicholas Woods, Patxi Echeverría, Pep Llambías, Susana Solano, Susy Gómez, Xavier Grau, Xisco Mensua.

L’exposició es podrà visitar fins el 18 de juny a l’Església del Convent de Sant Domingo, de dilluns a diumenge, de 10.30h a 13.30h i de 17h a 20h. La inauguració es farà diumenge, 2 d’abril a les 12.30h. 

Anunci. Desplaceu-vos per continuar llegint.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'