Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aparador

La Mostra de Cuina de Mallorca arriba a la zona del Pla

Avui s’ha presentat a Petra, la Ruta Pla de la Mostra de Cuina de Mallorca, que comptarà amb 16 restaurants participants repartits entre Santa Eugènia, Algaida, Sencelles, Montuiri, Porreres, Lloret, Costitx, Sant Joan, Sineu, Llubí, Maria, Ariany, Petra i Vilafranca. La ruta tindrà lloc de demà fins al diumenge 26 de juny.

La presentació ha comptat amb la presència de la presidenta de la Mancomunitat Pla de Mallorca, Joana Maria Pascual; batles i batlesses dels municipis de la Mancomunitat Pla de Mallorca; el director de la Fundació Mallorca Turisme, Miquel Pastor, i el president de Restauració Mallorca CAEB, Alfonso Robledo.

La Mostra de Cuina de Mallorca és un projecte de Restauració Mallorca CAEB, amb el suport de la Fundació Mallorca Turisme, que consisteix en la confecció de vuit rutes gastronòmiques per diverses zones de l’illa de Mallorca, per promocionar el sector de la restauració i el consum de productes locals. 

La presidenta de la Mancomunitat Pla de Mallorca, Joana Maria Pascual, ha comentat que “volem agrair aquesta iniciativa que dona suport al producte local i que s’hagin tengut en compte els municipis de la nostra comarca, i donam les gràcies al Consell de Mallorca i a Restauració Mallorca CAEB per aquesta iniciativa que segur que els nostres restaurants acolliran amb il·lusió i amb ganes”.

Els 16 restaurants de la Ruta Pla (Santa Eugènia, Algaida, Sencelles, Montuiri, Porreres, Lloret, Costitx, Sant Joan, Sineu, Llubí, Maria, Ariany, Petra i Vilafranca) són: Bar Ca’n Guillem, Bar Celler Randa, Ca’l Dimoni, Can Salom Restaurant, Can Toni des Puig, Can Tronca, Celler Can Font, Celler Son Toreó, Es Pou, Hortella d’en Cotanet, Moments, Notenom Fusion Food, Restaurant Juniper, Sa Casa Mallorquina, Sa Cuina de n’Aina i Taverna Can Pieres. 

La darrera ruta de les vuit que s’han duit a terme és la ruta del Raiguer, formada per restaurants dels municipis d’Alaró, Binissalem, Búger, Campanet, Consell, Lloseta, Inca, Mancor de la Vall, Marratxí, Santa Maria del Camí i Selva. Se celebrarà del 30 de juny al 03 de juliol.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Publicitat

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'