Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aparador

L’Ajuntament d’Alcúdia presenta la segona edició del Canet Rock Mallorca

L’Ajuntament d’Alcúdia, amb el suport del Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca, ha presentat la segona edició del Canet Rock Mallorca, que es torna a celebrar a Alcúdia, més concretament a la finca de sa Tanca de Can Domènec, propietat de la institució insular, el pròxim 22 de juliol.

L’edició d’enguany comptarà amb les actuacions de Stay Homas, O-Erra, Buhos, Xanguito, Els Catarres, Suu, Anegats, La Fúmiga i Lildami

Paral·lelament, s’ha creat un concurs de bandes emergents de les Illes Balears amb l’objectiu de donar visibilitat al talent illenc. A més, el grup guanyador serà l’encarregat d’encetar el festival, que, com a novetat, obrirà les portes a les 19.00 hores de l’horabaixa.

La vicepresidenta primera i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, Bel Busquets, ha afirmat que “el Canet Rock Mallorca va ser un èxit l’any passat demostrant el bon moment de la música en català i, sobretot, la bona acollida que té aquesta música entre els mallorquins i les mallorquines”. “El Consell de Mallorca hi va ser l’any passat i hi torna a col·laborar enguany perquè la nostra intenció és ser un aliat del sector cultural”, ha conclòs Busquets. 

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Publicitat

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'