Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aparador

L’art urbà del Saladina torna a can Picafort

Can Picafort acollirà la V edició del Saladina Art Fest, un festival d’art urbà de renom internacional que se celebrarà  del 12 al 18 de juny. Aquest esdeveniment reunirà quatre destacats artistes internacionals que faran impressionants murals de gran format als carrers de la zona turística. Nelio, Federica Furbelli, Yessiow i Taquen són els artistes seleccionats per a aquesta edició. 

L’Ajuntament de Santa Margalida ha fet una aposta atrevida per fomentar la cultura i potenciar la identitat local a través de diversos projectes culturals. D’aquesta manera, Can Picafort es vol convertir en el referent cultural de la zona nord. Aquesta iniciativa pretén donar una nova imatge al poble, reforçar els vincles entre l’entorn i els seus residents i oferir una alternativa cultural a tothom que arribi a Can Picafort.

El Saladina Art Fest és una aposta per la identitat local i la poètica com a punt de partida per als murals. A més, pren com a referent el vincle del poble amb el mar i el caràcter dels seus residents. Al llarg de la setmana visitants i residents tindran l’oportunitat de presenciar la transformació dels  carrers en un autèntic museu a l’aire lliure. Els artistes seleccionats aportaran la seva visió única a l’entorn urbà, generant una experiència estètica singular. 

El dissabte 17 de juny, el Saladina Art Fest culminarà amb una gran festa amb la participació de destacats artistes illencs, incloent-hi Joan Miquel OliverCabot i altres talents excepcionals. L’impacte del Saladina Art Fest a Can Picafort com a destinació turística no es pot subestimar, destaquen des del departament de Turisme, ja que “proporciona una experiència cultural excepcional, amb la combinació d’art urbà de classe mundial, música en viu i que generarà una perspectiva nova de Can Picafort com un lloc que abraça l’art i la creativitat en totes les formes”

Antònia Coll
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'