Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aparador

L’Orquestra de Cambra de Mallorca comença un cicle de microconcerts al mercat del Dijous d’Inca

Aquest dijous es farà el primer concert de carrer amb un Quartet de Corda

L’Orquestra de Cambra de Mallorca, amb el suport de l’Ajuntament d’Inca, posarà en marxa un cicle de microconcerts al mercat amb l’objectiu de dinamitzar-lo i, també, donar a conèixer l’activitat del Teatre Principal d’Inca. Així doncs, es realitzaran tres breus actuacions repartides entre el mes de desembre d’aquest 2022, i el març de 2023.

Pel que fa al primer microconcert, serà un Quartet de Corda el 22 de desembre. Referent al segon, l’actuació anirà a càrrec del Quintet de Metall el 23 de febrer de 2023. Finalment, el tercer i darrer microconcert serà d’òpera, amb veu i piano, el 27 de març de 2023.

22 de desembre

Els concerts, que es repetiran en tres sessions (a les 10h, a les 11h i a les 12h) i es faran en dijous, estan pensats perquè siguin dinàmics amb una durada que no superi els 20 minuts.

“La intenció és ampliar la mirada del mercat, que no es concebi només com un espai de consum sinó un lloc on fusionar comerç local i cultura”, declara Bernat Quetglas, director de l’Orquestra de Cambra de Mallorca. A més, “la iniciativa també pretén contribuir a la promoció de l’activitat del Teatre Principal d’Inca i fer-la arribar a tothom”, afegeix per la seva banda, Miquel Àngel Raió, director del Teatre Principal d’Inca.

23 de febrer

“Amb aquesta aposta, Inca consolida la seva ferma voluntat d’obrir-se a nous sectors i a més públic, inquer i visitant, a través d’un aparador de la nostra ciutat com és el mercat municipal”, declara la regidora de Promoció Econòmica María José Fernández.

Orquestra de Cambra de Mallorca

Des del seu naixement el 2016, l’Orquestra de Cambra de Mallorca ha esdevingut un dels principals actors del panorama musical de les Illes Balears. Amb seu al Conservatori d’Inca, ja ha actuat a més de 20 municipis diferents apropant la música de concert a municipis on normalment no arriba aquest tipus d’oferta.

27 de març

“Estam molt contents que un emblema de la nostra illa com és l’Orquestra de Cambra de Mallorca aposti per aquest tipus d’iniciatives, que no només obren la nostra ciutat a tots els illencs; sinó que fomenten també la dinamització cultural a través d’una insígnia de la nostra ciutat com és el mercat”, conclou per la seva banda, el batle d’Inca Virgilio Moreno.

Anunci. Desplaceu-vos per continuar llegint.
Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'