Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aparador

L’Orquestra de Cambra de Mallorca interpreta L’Heroica de Beethoven al Principal d’Inca

El proper dia 1 de març, dia de les Illes Balears, a les 19h el Teatre Principal d’Inca acollirà un dels grans concerts simfònics d’aquesta temporada al recinte. L’Orquestra de Cambra de Mallorca, amb el seu director titular, Bernat Quetglas, abordaran una de les partitures clau de la Història de la Música: La simfonia núm.3 “Heroica” de Ludwig van Beethoven.

“Es tracta d’una partitura que representà el pas definitiu i ja irreversible del Classicisme cap al Romanticisme. Però no només és una música que reflexa un canvi estètic sinó un canvi polític. Dedicada inicialment a Napoleó Bonapart, aquesta música no només és revolucionària musicalment sinó que també significa el canvi de l’Antic Règim cap a la llibertat, la igualtat i la fraternitat. Es tracta d’un crit a la modernitat en tot els sentits” afirma Bernat Quetglas, qui assumeix aquest concert com “un nou repte personal i per a la formació al tractar-se d’una de les obres més importants mai escrites”.

D’aquesta manera l’Orquestra vol contagiar al públic l’espertir heroic i optimista d’aquesta simfonia en el Dia de les Illes Balears. Una manera de celebrar aquest a través de la bona música.

A més, per complementar el concert, avui a les 12 s’impartirà una masterclass gratuïta a càrrec de Pere Estelrich i Massutí a la Sala Annexa del Principal: “L’Heroica de Beethoven. Una Audició comentada”.

Les entrades del concert es poden adquirir a la taquilla del Teatre Principal d’Inca i també a la seva pàgina web www.teatreprincipalinca.com

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Publicitat

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'