Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aparador

Presenten el llibre dedicat al pollencí Antoni Marquet, destacat artista i activista

Dia 5 a Pollença, dia 11 a Inca i el 14 d’octubre a sa Pobla es presenta aquesta obra de l’historiador Miquel Amengual que fa un repàs a la persona i a l’obra de l’artista.

«En aquest volum […] dedicat al pintor pollencí Antoni Marquet Pasqual (Pollença, 1942), titulat amb precisió ‘Passió, sensibilitat i compromís’, l’historiador Miquel Amengual aprofundeix en els quefers de cada dia de l’home i de l’artista, la insubornable honestedat, els temps difícils, els amics i la família, la prolífica obra pictòrica, el pòsit de vida i la seva implicació social i política a Pollença», explica Maria Victòria Secall al pròleg del llibre. 

Es tracta d’un llibre sobre aquest artista i activista social i polític de Pollença, que ha estat col·laborador de la revista SA PLAÇA des del primer dia. El llibre consisteix en una àmplia entrevista amb el personatge i, amb la de Pollença, s’inicia un periple de presentacions arreu de l’illa. Així, dia 11 d’octubre a les 19,30 hores es presenta al Claustre d’Inca i dia 14 d’octubre al Museu de sa Pobla a les 19h.

I afegeix la prologuista: «el que per a mi és més important i admirable d’Antoni Marquet és que sempre es troba de manera natural, com qui fa allò que ha de fer i no una altra cosa, al costat encertat: devora els febles, els perseguits polítics, els discriminats, la llengua, les dones, el país… I ho fa amb bonhomia, amb humilitat, sense escarafalls, i amb els amics, que som un tresor per a ell».

Dijous, 5 d’octubre a les 19h / Can Llobera (Pollença)

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Publicitat

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'