Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aparador

Sa Pobla acollirà l’Acampallengua 2023 amb Antònia Font com a cap de cartell

Després d’onze anys, Joves de Mallorca per la Llengua recupera una de les seves activitats més emblemàtiques i ho fa al nostre municipi. L’Acampallengua 2023 se celebrarà a sa Pobla els dies 6 i 7 de maig.

El retorn és en majúscules perquè aprofitant la roda de premsa de presentació de l’esdeveniment, avui els organitzadors han anunciat que Antònia Font encapçalarà el cartell dels grups que hi actuaran. Al cartell s’hi sumen Auxili, Mar Grimalt, es Gall de sa Pastera, Antònia Found System i Plan-ET, a més d’una gran oferta de més d’una trentena d’activitats: tallers, espectacles, xerrades, activitats per a infants, taules rodones, tornejos… Totes seran gratuïtes i estaran obertes a tothom, però es donarà prioritat a aquells que tenguin l’abonament complet si hi hagués un límit d’aforament.

El president de Joves de Mallorca per la Llengua, Pau Emili Muñoz, ha fet una crida a tots els mallorquins i mallorquines “a venir a l’Acampallengua, a formar-se i a participar de les activitats i gaudir del concert, tot donant suport i conscienciant a la gent de la importància que la llengua catalana estigui present a tots els àmbits de la nostra vida. L’Acampallengua és una festa, però també és reivindicació”.

Llorenç Gelabert, batle de sa Pobla, ha manifestat el total suport de l’Ajuntament a l’Acampallengua. Ha dit que “és un orgull poder celebrar l’Acampallengua a sa Pobla, un poble que sempre ha defensat el català. El nostre consistori va ser dels primers a emprar el català en tota l’administració municipal. Esperam que sigui un vertader èxit”.

Els concerts se situaran a la zona del Poliesportiu i la zona d’acampada en un solar pròxim a la sortida cap a Búger. Ja estan a la venda abonaments complets, que inclouen el concert, una polsera, una camiseta, l’acreditació, el sopar de dissabte i el dinar de diumenge. També es posarà a la venda un abonament parcial per assistir només al concert.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'